Τελευταία Νέα

Αφίσα 2ου Συνεδρίου

Ημερολόγιο

<<  <  Αύγουστος 2019  >  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Facebook

  • 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εκπαίδευση Πολιτισμός

Συνδιοργανωτές

 

Πρακτικά 1ου Συνεδρίου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παράλληλες Δράσεις

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των εργασιών του 2ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ της ΠΔΕ Κρήτης με θέμα: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ», προσφέρονται για τους Συνέδρους οι ακόλουθες παράλληλες δράσεις:

Α) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΚΝΩΣΟ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20-4-2018

Β) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΣΑΒΒΑΤΟ 21-4-2018

Γ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (Μ.Φ.Ι.Κ.) - «Ανακαλύψτε τη φύση της Κρήτης και της Μεσογείου» - ΣΑΒΒΑΤΟ 21-4-2018

Περισσότερες πληροφορίες για τις παράλληλες δράσεις και την εγγραφή σας σε αυτές μπορείτε να δείτε εδώ: http://synedria.pdekritis.gr/index.php/el/eggrafes/paralliles-draseis

Φόρμα δήλωσης συμμετοχής στις Παράλληλες Δράσεις: https://goo.gl/XiQpnh

Δείπνο στις ΑΡΧΑΝΕΣ

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 (ώρα 22.00), μετά το πέρας των εργασιών του Συνεδρίου, θα παρατεθεί ΔΕΙΠΝΟ στο εστιατόρια "ΑΜΠΕΛΟΣ" στις Άνω Αρχάνες.

Περισσότερες πληροφορίες για το δείπνο μπορείτε να δείτε εδώ:

Φόρμα δήλωσης συμμετοχής για το ΔΕΙΠΝΟ: https://goo.gl/2MSQQE

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας μέχρι και την Τετάρτη 18-4-2018.

Πρόγραμμα Συνεδρίου
Το ανανεωμένο Πρόγραμμα του Συνεδρίου, μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου: https://goo.gl/YTdvFp

Εγγραφή στο συνέδριο

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές εισηγητών και συνέδρων στο Συνέδριο συνεχίζονται. Η έγκαιρη εγγραφή σας θα διευκολύνει την καλύτερη προετοιμασία και οργάνωσή του.

Η φόρμα εγγραφής - παρακολούθησης βρίσκεται εδώ: https://goo.gl/forms/VxOgmPWiBe9DtvuQ2

Προεγγραφή στα εργαστήρια

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να προεγγραφείτε σε κάποιο/α από τα διαθέσιμα εργαστήρια. Για να συμμετάσχετε σε εργαστήριο/α θα πρέπει να έχετε εγγραφεί πρώτα ως σύνεδρος.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα μόνο εργαστήριο ανά συνεδρία, οπότε διαβάστε πρώτα τις διαθέσιμες περιγραφές των εργαστηρίων και τις προϋποθέσεις συμμετοχής κι έπειτα επιλέξτε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε να παρακολουθήσετε.

Οι περιγραφές των εργαστηρίων είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο https://goo.gl/GFgGb4

Είναι απαραίτητο να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στο/α εργαστήριο/α που επιλέξατε κατά τη διάρκεια των εγγραφών την πρώτη μέρα (Παρασκευή 20 Απριλίου 15.00-16.00) ή μια τουλάχιστον ώρα πριν την έναρξη κάθε εργαστηρίου, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε άλλους σύνεδρους να αντικαταστήσουν τυχόν απόντες, συμπληρώνοντας τον αριθμό των συμμετεχόντων κάθε εργαστηρίου.

Για τη συμμετοχή σας στα εργαστήρια του Συνεδρίου δηλώνετε στην ηλεκτρονική φόρμα: https://goo.gl/forms/eeADxo0ABxVO8Hy52

Να λάβετε υπόψη σας ότι το εργαστήριο με τίτλο "Μετασχηματίζουσα μάθηση μέσα από την αισθητική εμπειρία: Αξιοποίηση πεποιημένου πλατωνικού διαλόγου ως γέφυρας για συνάντηση Φιλολόγων και Μαθηματικών" θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 και ώρα 18.00-21.00 και μαζί με την θεατρική παράσταση του Καλλιτεχνικού Σχολείου Ηρακλείου, γίνεται για να τιμηθεί το 2018 ως Έτος των Μαθηματικών.

Για τη συμμετοχή σας σε αυτό το εργαστήριο δηλώνετε στην ηλεκτρονική φόρμα: https://goo.gl/forms/FfonvsDntHJSsNNq1

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής

Παράταση Προθεσμίας - Όροι Υποβολής Εργασιών

Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΠΔΕ Κρήτης με θέμα: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» ανταποκρινόμενη στα αιτήματα συνέδρων, σε συνεδρίασή της την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018, αναμόρφωσε τις διαδικασίες υποβολής εργασιών ως ακολούθως:

1. Παράταση προθεσμίας υποβολής εργασιών

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των εργασιών μέχρι και τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018.

2. Υποβολή προφορικής ανακοίνωσης προς κρίση

Σε περίπτωση που εισηγητής προφορικής ανακοίνωσης ή αναρτημένης εργασίας/poster δεν επιθυμεί το κείμενό του να συμπεριληφθεί στα Πρακτικά του Συνεδρίου, μπορεί να υποβάλει προς κρίση, μία σύντομη περίληψη (150 λέξεις) για το βιβλίο περιλήψεων και μία εκτεταμένη περίληψη - περιγραφή της εργασίας (500-600 λέξεις) στο ίδιο αρχείο, ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία της κρίσης. Η υποβολή αυτή θα πραγματοποιείται στη φόρμα αναμορφωμένης διαδικασίας υποβολής εργασιών του Συνεδρίου (https://goo.gl/forms/JzUt61SUBYciO6v92).

3. Υποβολή εργασιών υπό τη μορφή εργαστηρίων:

α) Υποβολή εργαστηρίων με πλήρες κείμενο προς κρίση για δημοσίευση στα Πρακτικά

 Οι εισηγητές εργαστηρίων που επιθυμούν να υποβάλουν το πλήρες κείμενο προς κρίση, καλούνται να συμπληρώσουν την αρχική φόρμα υποβολής εργαστηρίου της 1ης ανακοίνωσης του Συνεδρίου (https://goo.gl/forms/hfdGPHZsb8wsW2Eq2).

β) Υποβολή εργαστηρίων προς κρίση για δημοσίευση στα Πρακτικά, χωρίς αρχικά το πλήρες κείμενο

 Οι εισηγητές εργαστηρίων, εφόσον το επιθυμούν, αντί του πλήρους κειμένου, μπορούν αρχικά να υποβάλουν προς κρίση μόνο τη φόρμα σύντομης περιγραφής του εργαστηρίου μαζί με την περίληψη (300 λέξεων) στη φόρμα αναμορφωμένης διαδικασίας υποβολής εργασιών του Συνεδρίου (https://goo.gl/forms/JzUt61SUBYciO6v92), προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα στο τελικό κείμενο, προς δημοσίευση στα Πρακτικά, να συμπεριληφθεί η ανατροφοδότηση από τη διεξαγωγή του εργαστηρίου. Για την υποβολή του τελικού κειμένου θα δοθεί νέα προθεσμία.

γ) Υποβολή εργαστηρίων προς κρίση, χωρίς δυνατότητα δημοσίευσης στα Πρακτικά

Σε περίπτωση που εισηγητής εργαστηρίου, δεν επιθυμεί το κείμενό του να συμπεριληφθεί στα Πρακτικά του Συνεδρίου, μπορεί να υποβάλει προς κρίση μόνο τη φόρμα σύντομης περιγραφής του εργαστηρίου μαζί με την περίληψη (300 λέξεων) στη φόρμα αναμορφωμένης διαδικασίας υποβολής εργασιών του Συνεδρίου (https://goo.gl/forms/JzUt61SUBYciO6v92).

Επικοινωνία

Πληροφορίες: Γραμματεία του Συνεδρίου

Τηλέφωνο: 2810 302458

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Iστοσελίδα: http://synedria.pdekritis.gr

Facebook: https://www.facebook.com/cultandeducation/?ref=br_rs

Για  την οργανωτική επιτροπή

Ο Πρόεδρος

 

Γεώργιος Τερζάκης

Περιφερειακός Δ/ντής Π/θμιας και Δ/θμιας

Εκπαίδευσης Κρήτης

Σελίδα 1 από 3