ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 04/20/2018 16:00 93 Μέρες

Τελευταία Νέα

Σημαντικές Ημερομηνίες

18 Οκτωβρίου 2017
1η Ανακοίνωση
25 Οκτωβρίου 2017
Έναρξη υποβολής ολοκληρωμένων εργασιών
20 Νοεμβρίου 2017
2η Ανακοίνωση 2ου συνεδρίου
11 Ιανουαρίου 2018
Παράταση προθεσμίας - Όροι υποβολής εργασιών
05 Φεβρουαρίου 2018

Λήξη υποβολής ολοκληρωμένων εργασιών
5 Μαρτίου 2018
Ενημέρωση αποδοχής εργασιών
26 Μαρτίου 2018
Ανακοίνωση προγράμματος
20-22 Απριλίου 2018
Διεξαγωγή συνεδρίου

Αφίσα 2ου Συνεδρίου

Ημερολόγιο

<< Ιανουάριος 2018 >> 
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  910111213
15161718192021
22232425262728
293031    

Facebook

  • 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εκπαίδευση Πολιτισμός

Συνδιοργανωτές

 

Πρακτικά 1ου Συνεδρίου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παράταση Προθεσμίας - Όροι Υποβολής Εργασιών

Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΠΔΕ Κρήτης με θέμα: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» ανταποκρινόμενη στα αιτήματα συνέδρων, σε συνεδρίασή της την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018, αναμόρφωσε τις διαδικασίες υποβολής εργασιών ως ακολούθως:

1. Παράταση προθεσμίας υποβολής εργασιών

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των εργασιών μέχρι και τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018.

2. Υποβολή προφορικής ανακοίνωσης προς κρίση

Σε περίπτωση που εισηγητής προφορικής ανακοίνωσης ή αναρτημένης εργασίας/poster δεν επιθυμεί το κείμενό του να συμπεριληφθεί στα Πρακτικά του Συνεδρίου, μπορεί να υποβάλει προς κρίση, μία σύντομη περίληψη (150 λέξεις) για το βιβλίο περιλήψεων και μία εκτεταμένη περίληψη - περιγραφή της εργασίας (500-600 λέξεις) στο ίδιο αρχείο, ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία της κρίσης. Η υποβολή αυτή θα πραγματοποιείται στη φόρμα αναμορφωμένης διαδικασίας υποβολής εργασιών του Συνεδρίου (https://goo.gl/forms/JzUt61SUBYciO6v92).

3. Υποβολή εργασιών υπό τη μορφή εργαστηρίων:

α) Υποβολή εργαστηρίων με πλήρες κείμενο προς κρίση για δημοσίευση στα Πρακτικά

 Οι εισηγητές εργαστηρίων που επιθυμούν να υποβάλουν το πλήρες κείμενο προς κρίση, καλούνται να συμπληρώσουν την αρχική φόρμα υποβολής εργαστηρίου της 1ης ανακοίνωσης του Συνεδρίου (https://goo.gl/forms/hfdGPHZsb8wsW2Eq2).

β) Υποβολή εργαστηρίων προς κρίση για δημοσίευση στα Πρακτικά, χωρίς αρχικά το πλήρες κείμενο

 Οι εισηγητές εργαστηρίων, εφόσον το επιθυμούν, αντί του πλήρους κειμένου, μπορούν αρχικά να υποβάλουν προς κρίση μόνο τη φόρμα σύντομης περιγραφής του εργαστηρίου μαζί με την περίληψη (300 λέξεων) στη φόρμα αναμορφωμένης διαδικασίας υποβολής εργασιών του Συνεδρίου (https://goo.gl/forms/JzUt61SUBYciO6v92), προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα στο τελικό κείμενο, προς δημοσίευση στα Πρακτικά, να συμπεριληφθεί η ανατροφοδότηση από τη διεξαγωγή του εργαστηρίου. Για την υποβολή του τελικού κειμένου θα δοθεί νέα προθεσμία.

γ) Υποβολή εργαστηρίων προς κρίση, χωρίς δυνατότητα δημοσίευσης στα Πρακτικά

Σε περίπτωση που εισηγητής εργαστηρίου, δεν επιθυμεί το κείμενό του να συμπεριληφθεί στα Πρακτικά του Συνεδρίου, μπορεί να υποβάλει προς κρίση μόνο τη φόρμα σύντομης περιγραφής του εργαστηρίου μαζί με την περίληψη (300 λέξεων) στη φόρμα αναμορφωμένης διαδικασίας υποβολής εργασιών του Συνεδρίου (https://goo.gl/forms/JzUt61SUBYciO6v92).

Επικοινωνία

Πληροφορίες: Γραμματεία του Συνεδρίου

Τηλέφωνο: 2810 302458

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Iστοσελίδα: http://synedria.pdekritis.gr

Facebook: https://www.facebook.com/cultandeducation/?ref=br_rs

Για  την οργανωτική επιτροπή

Ο Πρόεδρος

 

Γεώργιος Τερζάκης

Περιφερειακός Δ/ντής Π/θμιας και Δ/θμιας

Εκπαίδευσης Κρήτης

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ»

2η  Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης,  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου διοργανώνει το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα:

«ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ»

Το συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων. Οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στο σχολικό συγκρότημα του 20ου και 56ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, από 20 έως 22 Απριλίου 2018.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου διοργανώνει το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ». Το συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Οι εργασίες του θα πραγματοποιηθούν στο 20ο και 56ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, από 20 έως 22 Απριλίου 2018.

Στο πλαίσιο υλοποίησής του προσκαλούνται άνθρωποι της εκπαίδευσης και του πολιτισμού της χώρας μας να δημιουργήσουν ένα εικαστικό έργο, που θα πληροί τις ακόλουθες προδιαγραφές:

  • Θα αναδεικνύει τη σχέση εκπαίδευσης και πολιτισμού και θα συνάδει με το πνεύμα του επιστημονικού συνεδρίου.
  • Δε θα εμπεριέχει μηνύματα προσβλητικά, ρατσιστικά, ξενοφοβικά κ.ά.
  • Θα είναι πρωτότυπη δημιουργία.
  • Θα είναι σε ψηφιακή μορφή, τύπου jpeg, μεγέθους 29,7εκ. x 42 εκ. (μέγεθος Α3), σε Κατακόρυφο Προσανατολισμό, με ανάλυση 300DPI, με βάθος χρώματος 8 bit και μέγιστο μέγεθος τα 10MB.
  • Το όνομα του αρχείου θα είναι με λατινικούς χαρακτήρες και θα περιέχει το ονοματεπώνυμο του δημιουργού.

Τα έργα που θα σταλούν, θα μπουν σε διαδικασία επιλογής από την Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου. Το έργο που θα επιλεγεί, θα αξιοποιηθεί για τη δημιουργία της αφίσας του συνεδρίου. Τα υπόλοιπα έργα που θα πληρούν τις προαναφερόμενες προδιαγραφές, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του συνεδρίου και θα εκτεθούν στους χώρους που θα διεξαχθεί, εφόσον οι δημιουργοί τους το επιθυμούν.

Έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε το έργο σας έως και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 μέσω της φόρμας:

Για την οργανωτική επιτροπή

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης

Γεώργιος Τερζάκης

Σελίδα 1 από 2