Τελευταία Νέα

Αφίσα 2ου Συνεδρίου

Ημερολόγιο

<<  <  Αύγουστος 2020  >  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Facebook

  • 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εκπαίδευση Πολιτισμός

Συνδιοργανωτές

 

Πρακτικά 1ου Συνεδρίου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παράλληλες Δράσεις - Προεγγραφές Εργαστηρίων

Παράλληλες Δράσεις

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των εργασιών του 2ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ της ΠΔΕ Κρήτης με θέμα: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ», προσφέρονται για τους Συνέδρους οι ακόλουθες παράλληλες δράσεις:

Α) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΚΝΩΣΟ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20-4-2018

Β) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΣΑΒΒΑΤΟ 21-4-2018

Γ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ (Μ.Φ.Ι.Κ.) - «Ανακαλύψτε τη φύση της Κρήτης και της Μεσογείου» - ΣΑΒΒΑΤΟ 21-4-2018

Περισσότερες πληροφορίες για τις παράλληλες δράσεις και την εγγραφή σας σε αυτές μπορείτε να δείτε εδώ: http://synedria.pdekritis.gr/index.php/el/eggrafes/paralliles-draseis

Φόρμα δήλωσης συμμετοχής στις Παράλληλες Δράσεις: https://goo.gl/XiQpnh

Δείπνο στις ΑΡΧΑΝΕΣ

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 (ώρα 22.00), μετά το πέρας των εργασιών του Συνεδρίου, θα παρατεθεί ΔΕΙΠΝΟ στο εστιατόρια "ΑΜΠΕΛΟΣ" στις Άνω Αρχάνες.

Περισσότερες πληροφορίες για το δείπνο μπορείτε να δείτε εδώ:

Φόρμα δήλωσης συμμετοχής για το ΔΕΙΠΝΟ: https://goo.gl/2MSQQE

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας μέχρι και την Τετάρτη 18-4-2018.

Πρόγραμμα Συνεδρίου
Το ανανεωμένο Πρόγραμμα του Συνεδρίου, μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου: https://goo.gl/YTdvFp

Εγγραφή στο συνέδριο

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές εισηγητών και συνέδρων στο Συνέδριο συνεχίζονται. Η έγκαιρη εγγραφή σας θα διευκολύνει την καλύτερη προετοιμασία και οργάνωσή του.

Η φόρμα εγγραφής - παρακολούθησης βρίσκεται εδώ: https://goo.gl/forms/VxOgmPWiBe9DtvuQ2

Προεγγραφή στα εργαστήρια

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να προεγγραφείτε σε κάποιο/α από τα διαθέσιμα εργαστήρια. Για να συμμετάσχετε σε εργαστήριο/α θα πρέπει να έχετε εγγραφεί πρώτα ως σύνεδρος.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα μόνο εργαστήριο ανά συνεδρία, οπότε διαβάστε πρώτα τις διαθέσιμες περιγραφές των εργαστηρίων και τις προϋποθέσεις συμμετοχής κι έπειτα επιλέξτε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε να παρακολουθήσετε.

Οι περιγραφές των εργαστηρίων είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο https://goo.gl/GFgGb4

Είναι απαραίτητο να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στο/α εργαστήριο/α που επιλέξατε κατά τη διάρκεια των εγγραφών την πρώτη μέρα (Παρασκευή 20 Απριλίου 15.00-16.00) ή μια τουλάχιστον ώρα πριν την έναρξη κάθε εργαστηρίου, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε άλλους σύνεδρους να αντικαταστήσουν τυχόν απόντες, συμπληρώνοντας τον αριθμό των συμμετεχόντων κάθε εργαστηρίου.

Για τη συμμετοχή σας στα εργαστήρια του Συνεδρίου δηλώνετε στην ηλεκτρονική φόρμα: https://goo.gl/forms/eeADxo0ABxVO8Hy52

Να λάβετε υπόψη σας ότι το εργαστήριο με τίτλο "Μετασχηματίζουσα μάθηση μέσα από την αισθητική εμπειρία: Αξιοποίηση πεποιημένου πλατωνικού διαλόγου ως γέφυρας για συνάντηση Φιλολόγων και Μαθηματικών" θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 και ώρα 18.00-21.00 και μαζί με την θεατρική παράσταση του Καλλιτεχνικού Σχολείου Ηρακλείου, γίνεται για να τιμηθεί το 2018 ως Έτος των Μαθηματικών.

Για τη συμμετοχή σας σε αυτό το εργαστήριο δηλώνετε στην ηλεκτρονική φόρμα: https://goo.gl/forms/FfonvsDntHJSsNNq1

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής